AKO JE OVO PROJEKAT CAMILLA 2.0, SRUŠIT ĆE INTERNET I MONARHIJU: Britanci poludili zbog Williamove ljubavnice, plaše se da postoji loš plan za Kate

Vrhunac teorija zavjere i zabrinutosti za Kate Middleton dogodio se kada je objavljena prva fotografija Kate i djece od njene operacije u januaru.

  • Show

  • 12. Mar. 2024  

  • 0

U jeku tenzija, glasina, skandala i "nestanka" Kate Middleton iz javnosti, pojedini britanski mediji bave se likom i dijelom Sarah Rose Hanbury - markize i žene za koju se priča da je ljubavnica princa Williama. Nije mnogo trebalo britanskoj javnosti da se prisjeti najpoznatijeg ljubavnog trougla - kralj Charles, kraljica Camilla i princeza Diana, i tako posumnja da je pokrenut projekat "Camilla 2.0" ili predstavljanje ljubavnice širokom auditorijumu. To može značiti samo jedno, da se Kate i William razvode i da je to razlog njenog "nestanka", zbog čega su Britanci zabrinuti za voljenu princezu od Walesa, piše Nova.rs.

Vrhunac teorija zavjere i zabrinutosti za Kate Middleton dogodio se kada je objavljena prva fotografija Kate i djece od njene operacije u januaru.

Međutim, agencije širom svijeta su počele da povlače fotku zbog sumnje u manipulaciju. Ispostavit će se da fotografija jeste editovana, što je priznala sama Kate.

alt

Princeza Kate (Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia)

"Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Željela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo jučer podijelili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki", poručila je Kate.

Ovo nije nimalo umirilo javnost, već doprinijelo još većem skandalu. Kensingtonska palata je potom saopćila da neće objaviti originalnu fotografiju, što je navelo ljude da misle da fotografija i ne postoji jer se nešto dešava sa Kate. I dalje nije poznato šta je to "nešto", ali je jasno da je fotografija sa djecom montirana iz više uglova.

Kate u javnosti? Ili ipak ljubavnica?

Kao dio kriznog PR-a, palata je određenim paparacima dozvolila pristup automobilu princa Williama, kako bi ga uslikali sa Kate.

Princ od Walesa je viđen kako popodne odlazi u Westminstersku opatiju na godišnju službu Dana Commonwealtha sa suprugom Kate Middleton, koja je u kolima bila pored njega.

alt

(Foto: Rasid Necati Aslim / AFP / Profimedia)

Međutim, kako prenosi Daily Mail, ona nije prisustvovala istoj ceremoniji, već je krenula na privatni sastanak.

Nije poznato kuda je krenula princeza od Walesa, ali je očigledno izbjegavala da pokaže lice fotografu, što je dodatno zabrinulo javnost.

Onda su korisnici društvenih mreža primetili nešto još čudnije.

Projekat Camilla 2.0

Naime, njima se učinilo da je razlog zašto se Kate ne vidi lice na fotografiji jer to zapravo nije ona. Mnogima konture lica i profil liče na Sarah Rose Hanbury, ženu koja se mjesecima pominje kao ljubavnica princa Williama.

Također, indikativno je da se baš u periodu drame oko Kate, britanski mediji bave time ko je, gdje živi i kako dane provodi navodna ljubavnica princa Williama.

Mnoge je to navelo da se podsjete perioda kada je sada kralj Charles varao princezu Dianu sa kraljicom Camillom. Zbog očaja, Diana se tada takođe nije pojavljivala u javnosti.

Tada su se i mediji koje kontroliše Buckinghamska palata potrudili da Camillu približe javnosti, objavljivanjem afirmativnih tekstova o njoj, kako bi skinuli epitet ljubavnice.

Za to vrijeme, Diana je bila zatvorena u kući, dok su mnogi spekulisali da ima psihičkih problema. Taj brak se završio gadnim i burnim razvodom. Charles se nakon nekoliko godina i zvanično oženio Camillom koja je sada postala kraljica.

alt

Sarah Rose Hanbury (Foto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia)

Markiza od Cholmondeley, Sarah Rose, godinama je hvaljena zbog svog stila, izazivajući divljenje gdje god se pojavi, uključujući i vjenčanje princa i princeze od Walesa.

Bivša manekenka (39) radila je za konzervativnog zastupnika Michaela Govea, ali sada vodi imanje svog muža, Davida Rocksavagea, 7. markiza od Cholmondeleyja.

Par ima troje jdece – blizance Alexandera i Olivera, koji imaju 15 godina i osmogodišnju ćerku Iriss. Porodica živi u Houghton Hallu u Norfolku.

Sarah Rose je svog 23 godine starijeg supruga upoznala na odmoru u Italiji 2003. Objavili su vjeridbu šest godina kasnije, a vjenčali su se u Chelseaju 2009. godine.

Sarini roditelji su Timothy Hanbury, web dizajner i Emma Hanbury, modna kreatorka. Njene veze sa kraljevskom porodicom sežu duboko u prošlost: njena baka lady Elizabeth Lambert bila je jedna od osam djeveruša na vjenčanju pokojne kraljice Elizabete II sa vojvodom od Edinburga. Završila je školu u Buckinghamshireu, gdje je godišnja školarina oko 38.000 funti, potpisala je ugovor sa vrhunskom agencijom za modele Storm, a poznata je po tome što je otkrila Kate Moss.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...