DRAMA U HERCEGOVINI: Cure detalji oružanog obračuna, Konjičani pucali na Jablaničane...

. Osobe su lišene slobode i o svemu je upoznat tužitelj, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

  • Hronika

  • 15. Mar. 2024  15. Mar. 2024

  • 0

U četvrtak u 7.25 sati K. A. (1984.) iz Jablanice prijavio je Policijskoj upravi Konjic da je na Ribičkom mostu nepoznata osoba iz vozila „mercedes“ pucala iz puške na njegovo vozilo „VW polo“ dok se s njim u vozilu nalazila još jedna osoba D. L. (1998.) iz Jablanice.

Isti je izjavio da je na mjestu suvozača u vozilu „Mercedes“ prepoznao osobu A. K. te da su se isti uputili u pravcu Konjica.

O događaju su odmah upoznate patrole policije na terenu koje su vrlo brzo uočili spomenuto vozilo u ulici Kolonija u Konjicu koje se kretalo prema ulici Musala gdje se zaustavilo. U vozilu je zatečen vozač K. S. (1977.) i K. A.(1981.) oba iz Konjica.

U vozilu je tom prigodom pronađena crna automatska puška i jedan okvir bez streljiva. Osobe su lišene slobode i o svemu je upoznat tužitelj, saopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...