NA 120. ROĐENDAN KOMPANIJE - 120 PRIMJERAKA: Ovaj Rolls-Royce dizajniran je za ljubitelje mode, a vrijedi...

(...) pravo bogatstvo.

  • Auto

  • 15. Mar. 2024  15. Mar. 2024

  • 0

Biznis Rolls-Roycea izgrađen je na posebnim izdanjima, pri čemu britanski butikni proizvođač nudi naizgled beskrajan niz mogućnosti prilagodbe - od boje do tkanine za unutrašnjost, pa čak i umjetnina umetnutih u kontrolnu ploču - za svoju bogatu klijentelu.

Rolls-Royce kaže da njegova baza kupaca uključuje obilje ljubitelja mode i stručnjaka za dizajn, što je dovelo do nove posebne varijante. Rolls-Royce Ghost Prism je "inspiriran svijetom suvremenog dizajna", a u čast 120. godišnjice kompanije bit će izgrađeno samo 120 primjeraka.

Posebnost automobila vidi se već u izboru boja. Potpuno su nove četiri nijanse, a primjerak koji je predstavio Rolls-Royce obojen je u Gunmetal sivu, s Phoenix crvenom primijenjenom na donju oblogu odbojnika, kočione čeljusti i obojenu liniju karoserije koja se proteže duž ruba limuzine.

Naglašena boja također se pojavljuje iznutra, s Rolls-Royceovom sada već poznatom oblogom krova Starlight s 1040 obojenih zvijezda. Za suptilniji izgled, Rolls-Royce je promijenio inače kromiranu rešetku, stražnji svijetli dio za ukrase u mat završnici pod nazivom Burnout, koja se ručno proizvodi s četiri sloja boje.

Prednji branik i obloge bočnih prozora dolaze u sjajno crnoj boji. Rolls-Royce ostavlja otvorene opcije za kabinu, ali je primijetio da rane verzije Prisma koriste "svijetlu i živopisnu paletu" za kontrast zatamnjenoj vanjštini.

Sa samo 120 primjeraka koji se izrađuju, sigurni smo da će svaka Ghost Prisma koštati priličnu svotu novca. Ghost obično počinje s oko 350.000tisuća eura, ali pretpostavljamo da će ovi modeli ograničenog izdanja koštati malo više. 

(Index.hr)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...