NOVA ŠANSA ZA BH. FIRME: Nijemci opet traže dobavljače

Cilj projekta je povezivanje kompanija iz Bosne i Hercegovine i zemalja Zapadnog Balkana s njemačkim kompanija koje traže dobavljače.

  • Ekonomija

  • 16. Mar. 2024  

  • 0

10. Inicijativa dobavljača Zapadni Balkan će se održati 11. i 12. juna 2024. u Minhenu.

Cilj projekta je povezivanje kompanija iz Bosne i Hercegovine i zemalja Zapadnog Balkana s njemačkim kompanija koje traže dobavljače.

Zainteresirane njemačke kompanije uglavnom dolaze iz sektora obrade metala, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje plastike, te elektro i elektroničkog sektora.

Supplier Forum u posljednjih nekoliko godina omogućio je više od 4.000 B2B razgovora u okviru ovog projekta, a to u ime Saveznog njemačkog ministarstva za ekonomiju i zaštitu klime u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća SR Njemačke, u suradnji s njemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvozom i logistikom.

Prijave su otvorene do 4. Aprila 2024. na BME platformi: https://www.bmematchmaking.com/register

Važno:

  • Njemačke kompanije vrše selekciju zainteresiranih dobavljačkih kompanija sa Zapadnog Balkana, a nakon prijave bit ćete obaviješteni o rezultatima.
  • Službeni jezik događaja je engleski/njemački.
  • Učešće je besplatno.

Bosanskohercegovačke kompanije su prošlih godina iskazale izuzetan interes za ovaj događaj, a kroz njega su ostvarile vrijedne poslovne suradnje koje su doprinijele razvoju i rastu njihovih poslovanja.

Više pročitajte OVDJE

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...