UŽAS U SUSJEDSTVU: Muškarac se pijan zabio u betonski stup, vozilo završio na krovu...

Pijanom vozaču bit će izdan prekršajni nalog dok će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvještaj.

  • Hronika

  • 17. Mar. 2024  17. Mar. 2024

  • 0

U Belajskim Poljicama blizu Karlovca, u susjednoj Hrvatskoj, oko 2 sata iza ponoći, dogodila se teška prometna nesreća kada se jako pijani 31-godišnjak autom zabio u betonski stup i onda prevrnuo vozilom na krov. Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede.

Karlovačka policija je za KAportal rekla da je vozač vozio pod utjecajem alkohola od 2.35 promila te da se nije kretao sredinom obilježene prometne trake.

"Vozilom je udario u rubni kamen a zatim prednjim dijelom vozila i u betonski rasvjetni stup, nakon čega se prevrnuo na krov", rekli su iz policije za KAportal.

Pijanom vozaču bit će izdan prekršajni nalog dok će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvještaj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...