O KAKVIM TO NAGOVJEŠTAJIMA U REGIJI PRIČA: Vučić najavio da će se danas sastati sa Dodikom

Rekao je da će biti mnogo važnih sastanaka.

  • Regija

  • 18. Mar. 2024  18. Mar. 2024

  • 8

"Danas ću imati neformalan, ali važan sastanak sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom povodom različitih događaja i nagovještaja u cijelom regionu", rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Vjerujem da će nam se pridružiti i patrijarh Porfirije“, izjavio je Vučić.

Rekao je da će biti mnogo važnih sastanaka.

„U četvrtak, mislim, srijedu i četvrtak, idemo u Brisel. Imamo taj samit za nuklearnu energiju, biće mnogo evropskih i svjetskih lidera“, dodao je Vučić.

Vučić je ovo izjavio na ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike japanske kompanije JFЕ Shoji Srbija u Inđiji.

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...