„A, TAJ IDE U CRKVU, PA ON JE BIO STARI KOMUNISTIČKI KADAR…“: Pogledajte šta je Zoran Milanović kazao o Draganu Čoviću…

Pogledajte video!

  • Politika

  • 20. Mar. 2024  20. Mar. 2024

  • 6

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović komentirao je najavu lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića da će srijeda, 17.4, biti neradan u BiH.

"I dalje ću neke stvari trpjeti zbog interesa Hrvata jer sam svjestan da je bolje da imaju jednu lošu, nego pet. Zašto se Čović petlja u hrvatske izbore? Sad se od toga radi vrlina. Kad budem predsjednik Vlade, sve će stajati sve dok se to ne riješi. Hrvati u BiH su taoci jedne klike i samo treba doći i reći neće tako. Hrvatska ne želi teritorij, ali želi to riješiti", poručio je.

No, zanimljivo je da je Milanović iznenađen da Čović, koji tvrdi da su izbvori u Hrvatskoj za Hrvate u BiH svetkovina, uopće ide u crkvu, a nazvao ga je i „starim komunističkim kadrom“.

Pogledajte video!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...