HRVATSKI HDZ SE OGLASIO O VIJETNAMSKIM BOTOVIMA: "Radi se o očitoj sabotaži..."

HDZ tvrdi da su meta podvale.

  • Regija

  • 20. Mar. 2024  20. Mar. 2024

  • 1

HDZ Hrvatske se oglasio o vijetnamskim botovima nakon što je, podsjetimo, primijećeno da veliki broj lajkova i drugih reakcija na njihovim objavama na društvenim mrežama čine lažni profili iz Azije.

HDZ tvrdi da su meta podvale.

"'Državnik' Tomašević i junior partneri iz SDP-a, umjesto Jakuševcem, bave se vijetnamskim botovima, 'krucijalnim' problemom za Grad Zagreb", piše HDZ. "Proteklih dana u medijima čitamo da HDZ sam sebi 'kupuje' reakcije na društvenim mrežama. No njih nije kreirao HDZ, nego se radi o očitoj sabotaži - naši su profili meta podvale. 

SDP i NeMožemo, koji su nas prvi - po običaju - počeli lažno optuživati, sada su i sami meta lažnih, većinom vijetnamskih i azijskih profila, koji im lajkaju i reagiraju na objave. I za to, bez ikakvog dokaza i argumenta, optužuju opet HDZ", dodaje se.

"Isto kao što im je HDZ kriv za kaos i probleme u Gradu Zagrebu, a koje bi sami trebali rješavati. Isto kao što će im HDZ biti kriv i zato što im se tzv. lijeva koalicija raspada iz dana u dan prije nego što se i formalno sastala, što dovoljno govori o razini njihove (ne)ozbiljnosti. 

HDZ je već 8 godina po svim istraživanjima vodeća stranka u Hrvatskoj i ne trebaju nam nikakvi lažni angažmani i lajkovi na društvenim mrežama. Još je veća ironija što su reakcije navodnih azijskih računa većinom negativnog karaktera, pa se postavlja logično pitanje zašto bismo ih uopće angažirali?! 

U ovoj smo kampanji očekivali razne podvale, pa čak i ovakve amaterske napade, ali nastavit ćemo je voditi uvijek korak ispred svih - usmjerenu na građane i rezultate Vlade, koja za razliku od katastrofalnog SDP-ovog mandata, bilježi postignuća i spremna je #ZaSveIzazove!", navodi HDZ.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...