MILANOVIĆ NE POSUSTAJE: "Kolinda tumarala po HDZ-ovim stranačkim dernecima, unizila dužnost predsjednika"

“HDZ-ova pouzdanica – najprije iz srca Karamarkova, a onda iz interesa i Plenkovićeva..."

  • Regija

  • 20. Mar. 2024  20. Mar. 2024

  • 2

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović ponovo se oglasio na Facebooku i posvetio objavu Kolindi Gabar-Kitarović, ponavljajući svoju današnju tvrdnju da je, dok je bila predsjednica, obilazila HDZ-ove skupove tokom izborne kampanje.

“Kolinda Grabar-Kitarović je u kampanji, kao predsjednica, i prije, i u kampanji, cijelo vrijeme obilazila skupove HDZ-a i s tih skupova dobivala podršku”, kazao je Milanović ranije u Rijeci.

Sada je na Facebooku napisao da nikada nije, niti da bi mu ikad palo na pamet “uniziti dužnost predsjednika kao što je to, ne jednom, učinila Kolinda Grabar-Kitarović”. “HDZ-ova pouzdanica – najprije iz srca Karamarkova, a onda iz interesa i Plenkovićeva – tumarala je po HDZ-ovim stranačkim dernecima i kao kandidatkinja i kao predsjednica Republike”, napisao je.


Milanović nadalje navodi da predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović i “njegova klika tada nisu ni pisnuli, ni upozorenja ni odluke sročili nisu protiv njenog ‘sudjelovanja u političkoj izbornoj kampanji'”.

Ustvrdio je da su “kao glodavci u tmini samo čekali Plenkovićeve naredbe”.

“A i lažov Plenković se, sada kaže, ne sjeća toga. Sjetit će se kad im nekako s proljeća dođu rijeke pravde i odnesu cijelu tu prljavu naplavinu lažljivaca i gangstera koja predugo uništava i truje Hrvatsku”, zaključuje Milanović u svojoj objavi.

Nikada nisam, niti bi mi palo na pamet ovako uniziti dužnost predsjednika Republike kao što je to, ne jednom, učinila...

Objavljuje Zoran MilanovićSrijeda, 20. ožujka 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...