IZETBEGOVIĆ DANAS U ŽIVINICAMA: Nakon zajedničkog iftara razgovarao sa zvaničnicima SDA Tuzlanskog kantona

Izetbegović je iskazao posebno zadovoljstvo da su unutarstranački izbori u najvećem kantonalnom odboru provedeni u demokratskoj atmosferi, te da je SDA i u ovom procesu pokazala snagu.

  • Vijesti

  • 20. Mar. 2024  20. Mar. 2024

  • 2

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović danas je u Živinicama, nakon zajedničkog iftara, razgovarao sa predstavnicima novoizabranog Kantonalnog odbora SDA Tuzlanskog kantona, predstavnicima SDA TK u izvršnoj i zakonodnavnoj vlasti na svim nivoima, te načelnicima općina iz SDA.

Sa članovima Kantonalnog izvršnog odbora razgovarano je o aktuelnoj političkoj situaciji u državi, te aktivnostima Vlade TK, koju sa koalicionim partnerima vrlo uspješno predvode kadrovi SDA. Izetbegović je iskazao posebno zadovoljstvo da su unutarstranački izbori u najvećem kantonalnom odboru provedeni u demokratskoj atmosferi, te da je SDA i u ovom procesu pokazala snagu.

U Tuzlanskom kantonu, kao i u stranačakoj strukturi diljem Bosne i Hercegovine, došlo je do znatnog kadrovskog zanavljanja. Priliku da vode procese u Stranci dobio je značajan broj novih kvalitetnih kadrova, što će, kako je istaknuto, sasvim sigurno odraziti i na pozitivne rezultata na predstojećim lokalnim izborima, saopćeno je na zvaničnom Facebook profilu lidera SDA. 

Predsjednik SDA - Stranka demokratske akcije Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović danas je u Živinicama, nakon...

Objavljuje Bakir IzetbegovićSrijeda, 20. ožujka 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...