EVO MILANOVIĆA JOŠ JEDNOM: "Okupljam koaliciju za Treću republiku, HDZ treba maknuti s vlasti..."

(...) na demokratski način i tko god dođe, bit će bolji."

  • Regija

  • 21. Mar. 2024  

  • 2

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović oglasio se na Facebooku. U kratkom statusu opisao je "da okuplja koaliciju za Treću republiku". 

„Okupljam koaliciju za Treću republiku, to je Vlada nacionalnog spasa. HDZ treba maknuti s vlasti na demokratski način i tko god dođe, bit će bolji. I ponovit ću: tko god nije vidio problem u tome kako je Hrvatska dobila državnog tužitelja ili ne razumije ili, još gore, ima nekakve interese, sliježe ramenima i pristaje na svaku vrstu poniženja”, poručio je Milanović.

Okupljam koaliciju za Treću republiku, to je Vlada nacionalnog spasa. HDZ treba maknuti s vlasti na demokratski način i...

Objavljuje Zoran MilanovićČetvrtak, 21. ožujka 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...