SRBIJA SE OSRAMOTILA U MOSKVI: Rusija ih deklasirala i spustila na zemlju

Iako često se govori kako su “braća” rezultat baš i nije bio bratski.

  • Sport

  • 21. Mar. 2024  

  • 0

Potpuni debakl doživjela je Srbija u prijateljskoj utakmici u Moskvi protiv Rusije. Iako često se govori kako su “braća” rezultat baš i nije bio bratski. Rusi su slavili s visokih 4:0.

Za Srbe je sve krenulo nizbrdo već u 21. minuti. Tada je Gajić kao zadnji čovjek u obrani srušio napadača Rusije i dobio crveni, a Rusi penal kojeg je realizirao Anton Mirančuk.

Maksim Osipenko je u 32. minuti povećao na 2-0 i tako se otišlo na odmor. Već na početku drugog poluvremena Srbija radi trostruku izmjenu, ali nije puno pomoglo.

Potpuni debakl

Aleksej Mirančuk (55) i Ivan Sergejev (90+1) postavili konačnih 4:0. Srbi su još dobro i prošli jer su u završnim minutama Rusi pogađali vratnicu i gredu. Srbija 25. ožujka gostuje kod Cipra.

Na Europskom prvenstvu Srbija je u skupini C zajedno s Danskom, Engleskom i Slovenijom. Srpskoj ekipi će Njemačka biti premijerni nastup na EP, a zbog ove utakmice mnogi su zazivali da ih se izbaci.

Dodajmo kako je na klupi Crne Gore danas debitirao i Robert Prosinečki koji je s 2:0 bio bolji od Bjelorusije. Susret je igran u Turskoj, a golove su postigli Marušić i Krstović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...