VLASNIK (DEZ)INFORMERA DRAGAN J. VUČIČEVIĆ SASLUŠAN POVODOM SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Evo šta je ispričao tužiocima

Vlasnik "Informera" je dao iskaz i ispričao šta se tačno desilo tog dana, a prema nezvaničnim informacijama Nova.rs, on je priznao izvršenje krivičnog djela.

  • Regija

  • 22. Mar. 2024  22. Mar. 2024

  • 0

Vlasnik tabloida "Informer" Dragan J. Vučićević, koji je novembra prošle godine na pješačkom prelazu u Žarkovu "škodom" udario djevojku S. A. i tada je lakše povrijedio, saslušan je juče u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu povodom ove nesreće, piše portal Nova.rs.

Vlasnik "Informera" je dao iskaz i ispričao šta se tačno desilo tog dana, a prema nezvaničnim informacijama Nova.rs, on je priznao izvršenje krivičnog djela.

U narednom periodu tužilaštvo bi trebalo da ispita djevojku koja je povrijeđena u nesreći.

Ovaj portal podsjeća da se saobraćajna nesreća koju je vlasnik "Informera" izazvao dogodila na uglu ulica Ratka Mitrovića i Ace Joksimovića, a djevojka je zbog zadobijenih povreda prebačena u bolnicu, gde su joj konstatovane lakše povrede.

Kako je ovaj portal tada pisao, djevojka je ubrzo puštena na kućno liječenje, a Vučićeviću je nakon nezgode rađen alko-test, kojim je ustanovljeno da je u trenutku udesa imao nula promila alkohola u krvi. Droga test nije rađen, odnosno nije testiran na narkotike jer, kako je Novoj ranije rečeno, "nisu postojale sumnje od strane policije da je potreban".

Inače, vlasnik tabloida "Informer" ubrzo nakon nesreće je obavijestio javnost o tome šta se dogodilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...