DIO NOVCA OD KARATA IDE ZA POMOZI.BA: Svjetski poznati izvođač ilahija Maher Zain održat će koncert u Zetri

Ugodno iznenađenje u Sarajevu trećeg dana Bajrama.

  • Kultura

  • 22. Mar. 2024  

  • 0

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike i autor brojnih Ilahija, nastupa 12. aprila u sarajevskoj Zetri.

Pored Zaina, ovu noć će upotpuniti i njegovi gosti, Mesut Kurtis, Aziz i Ahmed Alili, Latif Močević i Hor Hamza.

Kako bi blagodat ove noći podijelili i onima, koji su u socijalnoj potrebi, organizatori koncerta će od svake karte po 1,00 KM odvojiti za humanitarne aktivnosti Udruženja Pomozi.ba, saopćili su iz udruženja.

Karte se mogu kupiti u sistemu Kupikartu.ba.

Ovaj dobitnik svjetskih prestižnih nagrada kakva je “Multi Platinum winning singer and songwriter” svojim nadahnutim vokalnim vještinama podsjetit će nas na hitove „Rahmatun ‘LIL Alamen, YaNabi, Salam Alejke…

Njegove pjesme imaju preko 6 milijardi pregleda na Youtubeu.

Kako bi blagodat ove noći podijelili i onima koji su u socijalnoj potrebi, organizator će od svake prihodovane karte po 1,00 KM odvojiti za aktivnosti udruženja www.Pomozi.ba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...