BIVŠA DJEČIJA ZVIJEZDA OPTUŽUJE TV KANAL: "Kolegici su zabranili antidepresive nakon smrti majke da im ne kvari ugled"

"Mogli bismo razgovarati o masažama. Mogli bismo razgovarati o tome da bi doslovno prebrojao svoju kolekciju zlatnika pred svojom ekipom koja živi od plaće do plaće", govori bivši zaposlenik Nickelodeona

  • Show

  • 22. Mar. 2024  

  • 0

Bivša dječja zvijezda Jack Salvatore iznosi oštre tvrdnje o kontroverznom producentu Danu Schneideru i Nickelodeonu, uključujući optužbe da su uskratili liječenje glumici Jennette McCurdy nakon što joj je majka umrla.

Jack Salvatore, koji je glumio Marka Del Figgala u "Zoey 101", izjavio je na TikToku u četvrtak da je svjedočio "razgovorima na visokoj razini" koje "nije trebao čuti" o tome kako Nickelodeon "nije želio" da McCurdy uzima antidepresive "iz straha da bi se mogla ubiti i utjecati time na to da Nickleodeon izgleda loše."

McCurdyna majka preminula je 2013. kada je glumica, koja sada ima 31 godinu, glumila u "Sam & Cat". Od tada je pisala o navodnom zlostavljanju koje je doživjela od svoje majke u svojim bestseler memoarima "Drago mi je da je mama mrtva".

image  

Salvatore je u svom videu također tvrdio da je Schneider (58) jednom izvadio sačmaricu kako bi "prestrašio jednog od pisaca dok su radili u njegovoj kući".

"Mogli bismo razgovarati o masažama. Mogli bismo razgovarati o tome da bi doslovno prebrojao svoju kolekciju zlatnika pred svojom ekipom koja živi od plaće do plaće", govori dalje bivši zaposlenik Nickelodeona, koji je radio sa Schneiderom u sobi za pisce za "Sam & Cat" i "Victorious".

No, ovo nije prvi put da se bivši kolega javno obrušio na osramoćenog TV producenta. Nekoliko bivših suradnika Nickelodeona progovorilo je u nedavnom dokumentarcu "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV", uključujući spisateljice Christy Stratton i Jenny Kilgen koje su tvrdile da su bile prisiljene dijeliti plaću, a prva je navodno jednom zamoljena da simulira seksualni čin pred njezinim tadašnjim šefom.

Schneidera su također optuživali da seksualizira dječje zvijezde neprikladnim šalama u svojim scenarijima. Schneider se konačno ispričao za svoje ponašanje u utorak i rekao da je dok je gledao dokumentarac, mogao vidjeti "povrijeđenost u očima nekih ljudi", zbog čega se osjećao "užasno i žalosno i žao mu je". Tada je, međutim, tvrdio da nije imao kontrolu nad nadziranjem plaća svojih zaposlenika.

Schneiderov predstavnik također je zanijekao tvrdnje da je seksualizirao djevojčice glumice, napomenuvši da su na setu uvijek bili prisutni i odrasli te da su voditelji mreže odobravali scenarije.

"Sve što se događalo u emisijama koje je Dan vodio pomno su ispitali deseci uključenih odraslih osoba, a mreža je odobrila", rekao je glasnogovornik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...