EMOTIVNA OBJAVA BRATA KATE MIDDLETON: "Prebrodili smo mnogo toga..." (FOTO)

Ispod njegove objave su se javili brojni pratitelji i princezi zaželjeli brz oporavak.

  • Show

  • 22. Mar. 2024  

  • 0

Brat princeze Kate Middleton (42), James, oglasio se nakon što je ona otkrila da joj je dijagnosticiran rak. Na Instagramu joj je posvetio emotivnu poruku.

"Tokom godina, zajedno smo prebrodili mnogo toga. Kao porodica, i ovo ćemo prebroditi zajedno", napisao je James. Objavio je i njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva.

Ispod njegove objave su se javili brojni pratitelji i princezi zaželjeli brz oporavak.

"Kate je jako sretna što ima predivnu obitelj koja ju podržava", pisali su mu.

Inače, James je od Kate mlađi šest godina, a vrlo su povezani. 

Osim Jamesa, podršku su princezi poslali i princ Harry te njegova supruga Meghan Markle.

"Želimo zdravlje i oporavak Kate i porodici, te se nadamo da će to moći raditi u privatnosti i u miru", poručili su joj.

Kralj Charles također je pružio podršku princezi. Glasnogovornik Buckinghamske palače rekao je za Page Six da je Charles ponosan na Kate zbog njezine hrabrosti da govori o ovome. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...