RUSKI OLIGARH TRAŽI NUKLEARNI NAPAD NA UKRAJINU ZBOG MASAKRA U MOSKVI: "Dajmo civilima 48 sati da napuste gradove i da OKONČAMO RAT"

Putin je 24. mart proglasio danom nacionalne žalosti.

  • Svijet

  • 24. Mar. 2024  

  • 1

Ruski oligarh pozvao je na nuklearni udar na Ukrajinu nakon terorističkog napada na koncertnu salu Crocus u Moskvi!

Moskva je uperila prst u Kijev, koji poriče da ime veze sa napadom, a ruski milijarder Кonstantin Malofejev zaprijetio je oštrom odmazdom pošto je za napad okrivio Кijev.

"Dajmo civilnom stanovništvu Ukrajine 48 sati da napusti gradove i da konačno okončamo ovaj rat upotrebom svih snaga i sredstava", napisao je Malofejev na Telegramu.

Grupa terorista, podsjetimo, upala je u koncertnu salu Crocus na sjeverozapadu Moskve u petak oko 20 sati i otvorila vatru na okupljene. Teroristi su pucali u ljude iz neposredne blizine i potom podmetnuli požar.

Prema poslednjim podacima Istražnog komiteta, poginulo je 137 osoba, među kojima i troje djece, a 180 ljudi je povređeno.

Putin je 24. mart proglasio danom nacionalne žalosti.

Teroristi su uhapšeni u subotu oko 3 sata ujutru dok su bježali ka granici sa Ukrajinom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...