KONAKOVIĆ I FAJON SASTAJU SE U SARAJEVU: "Sretna sam što sam danas u Bosni i Hercegovini"

Doček slovenske ministrice bit će upriličen u zgradi Ministarstva vanjskih poslova u 11:55 sati

  • Politika

  • 25. Mar. 2024  

  • 1

Ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković sastat će se danas u Sarajevu s potpredsjednicom Vlade i ministricom vanjskih i evropskih poslova Republike Slovenije Tanjom Fajon, koja će boraviti u radnoj posjeti našoj zemlji.

Fajon se oglasila na društvenim mrežama uoči posjete. 

"Sretna sam što sam danas u Bosni i Hercegovini u tako ključnom trenutku - početku pristupnih pregovora s Evropskom unijom. Slovenija i ja lično već dugo radimo na tome. Moj dan počinje razgovorima s nevjerovatnim voditeljicama i mladim inovatorima", poručila je Fajon.

Doček slovenske ministrice bit će upriličen u zgradi Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine u 11:55 sati, a potom će se održati tête-à-tête sastanak ministra Konakovića i ministrice Fajon te sastanak izaslanstava Ministarstva vanjskih poslova BiH i Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Slovenije.

Nakon sastanaka, u atriju MVP BiH, u 13:10 sati ministar Konaković i ministrica Fajon će održati konferenciju za novinare.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...