STEVANDIĆ UZBURKAO DUHOVE: „Ako ostanemo na nogama onda smo dobro prošli, a ako ne ostanemo na nogama mi smo gotovi…“

Govorio je o svom boravku u Rusiji, hvalio agresorski režim u Kremlju i izgovorio gomilu bljuvotina u kameru od kojih su neke nadmašile sve dosad izrečeno.

  • Politika

  • 26. Mar. 2024  

  • 4

Teroristički napad koji se dogodio u Moskvi povod je za pojačane bezbjednosne mjere, a na ulasku u metro nalaze se naoružani policajci, navela je novinarka iz Moskve Tatjana Stojanović u programu RTRS-a.

- Osjeća se da ljudi ne idu toliko u tržne centre i za vrijeme ovog vikenda prema zvaničnim podacima raznih tržnih centara u zemlji, 30 odsto manje posjetilaca je u Moskvi dok je u ostalim gradovima Rusije 15 odsto manje posjetilaca, navodi Stojanović.

Kada je riječ o napadačima, Stojanović kaže da stanovništvo vjeruje u verziju da je to teroristički akt koji je preuzela Islamska država iz nekih svojih razloga.

-Islamska država, koja je preuzela odgovornost za napad, tvorevina je anglo-američkih obavještajnih službo, poručio je beogradski političar Aleksandar Pavić, inače nekadašnji savjetnik ratne zločinke Biljane Plavšić.

- Јa mislim da je ovo urađeno u smjeru dalje eskalacije i da iza toga stoji američka globalistička duboka država. Imamo različite indicije, oni nemaju plan B. Viktorija Nuland je i ove godine prije nego što je dala ostavku, bila primorana da da ostavku i sama rekal da ne postoji plan B, navodi Pavić.

- Islamska država ne zastupa svjetski islam, ne zastupa ni islamske države. Ona je isključivo tvrevina angloameričkih interesa kojima jeste za cilj da siju razdor. Oni i dalje koriste taktiku "zavadi pa vladaj". Imaju za cilj da naruše odnose Rusije i pravoslavnog svijeta i islamskog svijea da bi skrenuli pažnju sa sve većeg sukoba islamskog i zapadnog svijeta, naveo je Pavić.

Nenad Stevandić, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske naveo je da je terorizam postao prikriveno sredstvo politike, te da su svi veliki sukobi, neredi i napetosti su počele radi kršenja rezolucije Međunarodnog sporazuma.

Stevandić je govorio o svom boravku u Rusiji, hvalio agresorski režim u Kremlju i izgovorio gomilu bljuvotina u kameru od kojih su neke nadmašile sve dosad izrečeno.

-Ako ostanemo na nogama onda smo dobro prošli, a ako ne ostanemo na nogama mi smo gotovi…, kazao je Stevendić.

Od 46. minute pogledajte šta je rekao o Republici Srpskoj i novom svjetskom poretku!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...