SPREMNA ZA PROMJENE: Meghan Markle angažirala stilisticu poznate glumice

Stil Meghan Markle već i sad odiše tim popularnim trendom tihog luksuza.

  • Žena

  • 27. Mar. 2024  

  • 0

Meghan Markle vraća se Instagramu i lifestyle projektima, no čini se da od toga radi i neku veću priču. Moderna su vremena, treba se prilagoditi masi, a uzbuđena masa pomno će pratiti svaki korak poznate Markle kojoj se greške teško praštaju

Prije negoli je ušla u kraljevsku porodic, Meghan Markle vodila je lifestyle blog 'The Tig'. Preseljenjem u Ameriku i napuštanjem kraljevskih protokola, Meghan se vratila svojim projektima pa se nedavno oglasila i na Instagramu izazvavši gomilu reakcija.

Riječ je o profilu 'American Riviera Orchard', a plan joj je okupiti najstručnije ljude te napraviti pravi lifestyle spektakl.

Priča Meghan Markle o mukama odijevanja za plike kraljevske porodice svima su poznate, kao i pokušaj da se, unatoč svom bogatstvu, približi javnosti noseći komade high street brendova. Stil Meghan Markle svakako je drugačiji od onog kakvog njeguju ostale članice kraljevske porodice, čak i onih koje više ne obavljaju kraljevske dužnosti, no i sama je Meghan posve drugačija od primjerice Kate Middleton ili Harryjevih sestrični Beatrice i Eugenie.

Kako bi svoj životni stil približila drugima, Meghan oko sebe okuplja poznate stručnjake, a timu se pridružila i poznata stilistica Jamie Mizrahi.

Jamie Mizrahi već je dobro upućena u modne transformacije te, iako je mnogima njezino ime nepoznato, potpisuje neke od najvećih stilskih zaokreta poznatih! Upravo je ova 35-godišnja američka stilistica zaslužna za moćne outfite s potpisom Armanija, Schiaparellija i Diora u kojima nastupa Adele, ali i modne kombinacije u kojima New Yorkom jurca Jennifer Lawrence.

Kakvi su zahtjevi popularne bivše glumice još se ne zna, no naslućujemo da Markle želi nositi outfite koji sugeriraju ambicioznost, ali i pristupačnost kako bi se umilila onima koji nemaju dovoljno sredstva da svakodnevne zadatke obavljaju noseći poznate luksuzne brendove.

Već je i posjetom Njemačkoj Markle dala naslutiti da ćemo ju češće viđati u komadima high street brendova kombiniranima s nekim skupljim i značajnijim imenima. Stil Meghan Markle već i sad odiše tim popularnim trendom tihog luksuza, no vidjet ćemo što će od njezinog modnog izričaja učiniti talentirana Jamie, prenosi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...