GRMI, PLJUŠTI, PUŠE: Evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana

Danas će u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne preovladavati pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 28. Mar. 2024  

  • 0

U ostatku zemlje sunčano uz umjeren porast naoblake poslijepodne. U ranim jutarnjim satima kiša i lokalni pljuskovi su mogući na jugu i istoku naše zemlje, a u ostatku dana i tokom noći u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Vjetar umjeren s jakim udarima južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10, na jugu i sjeveru zemlje do 12, a dnevna od 12 do 18, u sjevernim područjima Bosne do 22 °C.

U petak u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 9 do 14, a dnevna od 16 do 22, u sjevernim područjima Bosne do 25 °C.

U subotu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, a dnevna od 20 do 26, u sjevernim područjima Bosne do 28 °C.

U nedjelju sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, u sjevernim područjima Bosne do 18, a dnevna od 18 do 24, na sjeveru zemlje do 28 °C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...