HOĆE, NEĆE, IPAK HOĆE: Kolegij NSRS donio konačnu odluku - razmatrat će...

Sjednici Kolegijuma prisustvovao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kao i predsjednik Srpske demokratske stranke Milan Milićević.

  • Vijesti

  • 28. Mar. 2024  

  • 1

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da odmah po završetku 11. posebne sjednice započne 12. posebna sjednica parlamenta sa jednom tačkom predloženog dnevnog reda: Nacrt izbornog zakona, saopšteno je iz NSRS.

Zahtjev za održavanje sjednice i dnevni red podnijeli su, u skladu sa članom 170. stav 1 i članom 171. Poslovnika Narodne skupštine, narodni poslanici.

Sjednici Kolegijuma prisustvovao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kao i predsjednik Srpske demokratske stranke Milan Milićević.

Podsjetimo, na 11. posebnoj sjednici NSRS Dodik je postavio ultimatum Trojci i iznio svoje zahtjeve o proglašavanju ambasadora i Schmidta neprijateljima BiH, te je poručio da RS mora odlučiti da li će nestati ili opstati.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...