DENIS ZVIZDIĆ UPUTIO POZIV: "Rasporediti NATO vojnike u Brčkom, a snage EUFOR-a u povratničkim mjestima"

(...) posebno u istočnoj Bosni."

  • Politika

  • 31. Mar. 2024  

  • 3

Denis Zvizdić, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine apelirao je da se u Brčko Distriktu Bosne i Hercegovine rasporede strani vojnici. 

 "Ponovo pozivam na raspoređuvanje manjeg kontigenta NATO vojnika na područje BD BiH, a snage EUFOR-a na frekventniju prisutnost u povratničkim mjestima, posebno u istočnoj Bosni, kao odgovor na Dodikove ratnohuškačke ideje o getoiziranju Bošnjaka na 25% teritorije BiH i secesiji RS", napisao je na platformi X. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...