SJEĆATE LI SE NOTORNOG DRAGOMIRA ANDANA?: Pogledajte kako brani Milorada Dodika i šta kaže o američkim sankcijama i genocidu..

- Akcenat je na jedinstvu srpskog naroda kako bi se oduprli velikim pritiscima, kazao je Andan.

  • Vijesti

  • 02. Apr. 2024  02. Apr. 2024

  • 5

-Najveći pritisak je na predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku koji se hrabro opire pokušajima unitarizacije BiH, rekao je Dragomir Andan, kazao je za RTRS nekadašnji direktor Policije Republike Srpske. 

- Svjesni smo te opasnosti, koja dolazi iz američke i engleske ambasade potpomognute turistom Kristijanom Šmitom. Njihov krajnji cilj je nestanak Republike Srpske, kazao je Andan.

 Upravo iz tih razloga osnovan je pokret pod motom "Ugrožena Srpska, odlučan odgovor", kazao je.

- Želimo objasniti koje su se to sve opasnosti nadvile nad Srpskom. Ovaj pokret je nevladina organizacija koji sačinjavaju penzionisani generali, policajci, intelektualci, obični građani. Napravili smo program obilaska svih mjesnih zajednica na prostoru Srpske. Na skupove su pozvani svi da čuju šta mislimo o sadašnjoj situaciji, dodao je Andan. 

Andan je ponovio da ovaj pokret ne poziva na rat, već upravo suprotno.

- Akcenat je na jedinstvu srpskog naroda kako bi se oduprli velikim pritiscima, kazao je Andan.

Odluku o razlozima smjene Dragomira Andana od strane visokog predstavnika možete pročitati OVDJE!

(SB)

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...