POVODOM 6. APRILA: U subotu svečanost u Viječnici uz dodjelu priznanja i nagrada Grada Sarajeva

Sjednica će biti obogaćena umjetničkim programom

  • Kultura

  • 04. Apr. 2024  

  • 0

Na Dan grada Sarajeva, u subotu 6. aprila 2024. godine, u 17.30 sati, u Vijećnici će se održati Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Sarajeva koju će otvoriti predsjedavajući Gradskog vijeća Jasmin Ademović.

Pored gradskih vijećnika na sjednicu su, između ostalih, pozvani predstavnici svih nivoa vlasti u zemlji, predstavnici ambasada i drugih međunarodnih institucija u BiH, organizacije civilnog društva i boračke organizacije, bivši gradonačelnici te druge zvanice, kao i gosti iz prijateljskih i bratskih gradova.

Nakon prigodnog obraćanja gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić, uslijedit će proglašenje i dodjela priznanja i nagrada Grada Sarajeva u 2024. godini.

Sjednica će biti obogaćena umjetničkim programom.

Građani Sarajeva moći će u direktnom TV prijenosu pratiti Svečanu sjednicu Gradskog vijeća Grada Sarajeva povodom obilježavanja 6. aprila - Dana grada Sarajeva. Svečanu sjednicu će prenositi TVSA.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...