MULTITALETIRANA ZVIJEZDA: Rita Ora utjelovit će poznatu književnu zlicu, a fanovi su oduševljeni njezinom transformacijom (FOTO)

"Glumim Kraljicu srca, to mi pristaje, zar ne?"

  • Žena

  • 06. Apr. 2024  

  • 0

Multitalentirana 33-godišnja zvijezda albanskih korijena Rita Ora otkrila je kako će imati svoj glumački debi u novom nastavku Disneyjevog filma "Descendants (Potomci) - The Rise Of Red".

Naime, pjevačica će utjeloviti lik Kraljice srca iz popularnih priča Lewisa Carrolla o djevojčici Alisi. U "The Rise Of Red" utjelovit će zločestu majku glavne protagonistice Red.

"Glumim Kraljicu srca, to mi pristaje, zar ne? Ona nije ljubazna i slatka, pomalo je poput negativke. Letim u Atlantu na snimanje. Jedva čekam!", rekla još prošle godine prije početka snimanja. Ritina Kraljica srca opisana je kao suzdržljiva, tiranska kraljica, koja željeznom šakom vlada kraljevstvom Zemlje čudesa, prenosi Gloria.hr.

Na svom Instagram profilu s obožavateljima je podijelila nekoliko fotografija svog lika, a njezina voluminozna kraljevska haljina za novu ulogu ostavlja bez daha. Rita na fotografijama nosi periku u jarkoj crvenoj boji koja joj fantastično stoji.

Ovaj spektakularan i raskošan crveni, koji će krasiti Ritinu fit figuru, još je jedan na popisu Disneyjevih kostima koji su poznati po svojoj vjernosti originalnim likovima, visokoj kvaliteti izrade, kreativnim detaljima i raznolikosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...