POZIRALA U KREVETU: Nives Celzijus pokazala svoju novu tetovažu i oduševila fanove (FOTO)

Sudeći po reakcijama na Instagramu svojim je odabirom tetovaže oduševila brojne obožavatelje.

  • Show

  • 08. Apr. 2024  

  • 0

Nives Celzijus na svom je Instagram profilu pratiteljima pokazala svoju novu tetovažu dok pozira u bodiju na krevetu. "Jeste li upoznali moj novi tattoo?", upitala svoje pratitelje Celzijus.

Na fotografiju su odmah pristizali komplimenti.

"Jako si lijepa na ovoj fotki", pohvalila ju je Neda Parmać, ali i drugi pratitelji. "Nives premium liga", "Divna je", "Vau, past ću u nesvijest", "Dobar odabir", "Predivna", neke su od lavine reakcija obožavatelja na novu tetovažu.

Celzijus je prije mjesec dana otkrila na Instagramu da se nalazi u tattoo studiju. Stajala je bosa ispred tattoo majstora koji je pripremao nacrte kako bi ih nalijepio na njezin bok.

Sudeći po reakcijama na Instagramu svojim je odabirom tetovaže oduševila brojne obožavatelje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...