PO USMENOJ NAREDBI SUDA: Policija izvršila pretres i hapšenje u Neumu, pogledajte šta su zatekli na licu mjesta...

O događaju je upoznat nadležni tužitelj te su poduzete sve potrebne mjere.

  • Hronika

  • 10. Apr. 2024  

  • 0

Policijski službenici Odjela za posebne namjene, Sektora krim. policije MUP-a HNK u utorak su u Neumu lišili slobode M.M. (1996.) nastanjenog u Neumu, koji je tom prilikom dragovoljno predao 4 providne pvc vrećice s vidljivim sadržajem nepoznate biljne tvari i jedan mobilni aparat.

Po usmenoj naredbi Općinskog suda u Čapljini, izvršen je pretres obiteljske kuće gdje su pronađeni nepoznata biljna tvar, tri mrvilice i vaga za precizno mjerenje, izvijestili su u srijedu iz MUP-a HNK.

O događaju je upoznat nadležni tužitelj te su poduzete sve potrebne mjere.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...