KRATKO, IZ MOSTARA: Uprava FK Velež se solidarisala s navijačima, ne dolaze na gradski derbi sa Zrinjskim

Uprava kluba neće utakmicu gledati iz lože stadiona Pod Bijelim brijegom.

  • Društvo

  • 12. Apr. 2024  12. Apr. 2024

  • 0

Nakon što je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona danas potvrdio kako je iz sigurnosnih razloga navijačima Veleža zabranjen dolazak na gradski derbi sa Zrinjskim, utakmici neće prisustvovati ni Uprava Rođenih.

Kako je za Hercegovina.info potvrđeno iz Veleža, uprava kluba neće utakmicu gledati iz lože stadiona Pod Bijelim brijegom.

"Tako je, informacija je tačna. Ovaj put ćemo se solidarizirati s navijačima kluba, te nećemo prisustvovati utakmici", odgovorio je kratko predsjednik Veleža Senad Kevelj.

Podsjetimo, zbog posljednjih događanja u Stocu i Mostaru, u MUP-u HNK-a su procijenili kako se radi o utakmici visokog rizika te je odluka kako nije dobro da na stadion ovaj put dođe navijačka grupa Red Army.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...