PLENKOVIĆ BIRANIM RIJEČIMA O MILANOVIĆU: "Ti si ništa! Kao premijer nula, kao predsjednik ništica"

Takav čovjek, poručuje, ne zaslužuje biti na javnoj funkciji.

  • Regija

  • 13. Apr. 2024  13. Apr. 2024

  • 0

Kandidati Hrvatske demokratske zajednice iz 1. izborne jedinice, predvođeni predsjednikom stranke, dan su proveli u Zagrebu i okolici.

Premijer Andrej Plenković govorio je o dosadašnjem toku kampanje, koja je, kako je naglasio, usmjerena na otpornost hrvatskog gospodarstva, veće plaće i mirovine te smanjenje nezaposlenosti. Odgovorio je i na današnje napade predsjednika Milanovića...

Posljednji je vikend uoči izbora. Sunčanu subotu Andrej Plenković rezervirao je za druženje sa Zagrepčanima. Najprije među štandovima na Dolcu, zatim na ribarnici, gdje se poveo razgovor o nogometu na štandu oca Joška Gvardiola, a onda je na red došla i subotnja špica na Cvjetnom trgu.

Kad je stao pred mikrofone, nije izostao ni komentar na izjavu predsjednika Zorana Milanovića.

"Ja mislim da će on na kraju doživjeti ostracizam iz hrvatske politike", rekao je Andrej Plenković (HDZ, HSLS, HDS, HNS, HSU).

"Otkad mu je prijatelj Dragan Kovačević uhićen 2020., čovjek je doživio potpunu transformaciju, pretvorio se u nepodnošljivoga kršitelja Ustava, nekoga tko vrijeđa svakoga tko ima drukčije mišljenje", dodao je.

Takav čovjek, poručuje, ne zaslužuje biti na javnoj funkciji.

"On je netko tko je totalna politička štetočina. Hrvatskom narodu, hrvatskom političkom prostoru donio je samo negativu, zagađenost, međunarodnu sramotu", poručio je Plenković.

"Stani, frajeru, pa ne ide to tako. Nismo ti mi svi familija i nismo ti svi nekakav groupie zastarjeloga SDP-a da si nam još ti nekakav idol. Ti si ništa. Ti si potrošio svoje šanse. Kao premijer nula, kao predsjednik ništica, rekao je.

Baš vezano uz Zorana Milanovića, Andrej Plenković i danas šalje poruku desnom biračkom tijelu, prenosi HRT.

"Mi se sada borimo da svi oni, koji su u prošlosti raspršivali glasove desnice i desnoga centra, davali povjerenje, primjerice, Mostu ili Domovinskom pokretu, uz veliko poštovanje prema tim našim sugrađanima i biračima, ja ih pozivam da se vrate matici, da se vrate HDZ-u", rekao je.

"Zadnji put kada su naivno birači povjerovali njima, doveli su Milanovića na Pantovčak", dodao je. 

Ako je u prošlom mandatu bilo pogrešaka, naglašava Andrej Plenković, ispravit ćemo ih. Nakon Zagreba, uvjeravanje da je HDZ najbolji izbor nastavilo se i u okolici.

"Da jačamo naše institucije, da iskorjenjujemo korupciju, da gradimo otpornu i agilnu hrvatsku ekonomiju", rekao je Plenković.

Za poruke biračima vremena ima samo do ponedjeljka u ponoć.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...