GLAS RAZUMA IZ SRBIJE: „Moramo u NATO da bismo stigli u EU, moramo da uvedemo sankcije Rusiji, da kažemo da je u Srebrenici počinjen genocid, da je Kosovo nezavisno…“

To vam je "prozapadna" opozicija. Zato Zapad škrguće zubima na ruskog gubernatora Vučića ali ga i dalje toleriše, poručio je Milošević.

  • Regija

  • 14. Apr. 2024  

  • 1

Lider Građanske i liberalne Srbije Nemanja Milošević ukazao je na sličnosti između vlasti i opozicije u susjednoj Srbiji.

-"Nije najbolji trenutak" da saopštimo građanima istinu - da moramo u NATO, da bismo stigli u EU, da moramo da uvedemo sankcije Rusiji, da je u Srebrenici počinjen genocid, da je Kosovo nezavisno... tako naši opozicioni političari razmišljaju, čekajući da građani sami shvate istinu, iako su izloženi brutalnoj propagandi protiv istine i realnosti. Nevjerovatna taktika i strategija. Da su počeli sa istinom umjesto da se takmiče u populizmu i lažima sa Vučićem siguran sam da bismo imali mnogo bolju situaciju u biračkom tijelu nego sad, poručio je predsjednik Građanske i liberalne Srbije Nemanja Milošević.

GLAS se zalaže za Srbiju na Zapadu - u NATO savezu i Europskoj uniji.

-Lutovac ne smije da prevali preko usana da je u Srebrenici bio genocid, Ponoš podsjeća Amerikance a šta ste vi radili u Vijetnamu, Đilas na korak od kletvi Vjerice Radete prema ambasadoru Hillu, Savo Manojlović u krstaškom pohodu sa tri majmuna i jednim pužem protiv EU i namjere da kopaju litijum u dolini Jadra. To vam je "prozapadna" opozicija. Zato Zapad škrguće zubima na ruskog gubernatora Vučića ali ga i dalje toleriše, poručio je Milošević.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...