BURNO U CRNOJ GORI: Uhapšeni bivši specijalni tužilac i policijski funkcioner, terete se za...

Njegov sin se nalazi u pritvoru duže od godinu, pod sumnjom da je, kao policajac postao pripadnik kriminalnog klana..

  • Regija

  • 14. Apr. 2024  

  • 0

Bivši visoki policijski funkcioner Zoran Lazović i specijalni tužilac Milivoje Katnić uhapšeni su u zoru po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

SDT ih sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije i zloupotrebu službenog položaja.

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja obavili su rano jutros pretres dvije porodične kuće Zorana Lazovića u Bijelom Polju, a obavijestili su advokata Zorana Piperovića da će pretresti i stan na Zabjelu.

Lazović je bivši visoki funkcioner bezbjednosnih službi Crne Gore, a njegov sin Petar Lazović se nalazi u pritvoru duže od godinu, pod sumnjom da je, kao policajac postao pripadnik kriminalnog klana.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...