POZNAT IDENTITET UHAPŠENIH U BANJOJ LUCI: U akciji ”Kvantum” uhapšen sin optuženog za ubistvo Krunića

Izvor blizak istrazi kaže da su svi osumnjičeni da su se bavili trgovinom narkotika, a kod njih je pronađeno i oduzeto 246 grama marihuane, digitalne vage, oko 7.000 KM, kao i mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz.

  • Hronika

  • 14. Apr. 2024  

  • 0

U akciji ”Kvantum” uhapšeni su Roberto Baldo (33), sin Еmilija Balde optuženog za učešće u ubistvu Slaviše Krunića, Petar Pavičić (28), Saša M. (24) i Filip J. (25) svi iz Banje Luke, saznaje ATV.

Izvor blizak istrazi kaže da su svi osumnjičeni da su se bavili trgovinom narkotika, a kod njih je pronađeno i oduzeto 246 grama marihuane, digitalne vage, oko 7.000 KM, kao i mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz.

”Oni su osumnjičeni da su konzumentima direktno prodavali marihuanu, a prodaju su dogovarali preko mobilnih aplikacija i slično. Najveća količina marihuane otkrivena je kod Balda oko 140 grama. U pretresu kod Pavičića otkrivena je marihuana i digitalna vaga. Takođe pronađen je ”štek”, nešto poput duple ladice, koja se otvarala pomoću elektronske kartice”, otkriva izvor ATV-a.

On dodaje da je kod Saše M. otkrivena marihuana i vaga, a kod Filipa J. veći iznos novca.

Iz PU Banjaluka je saopšteno da je četvorka uhapšena zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

alt

"Pala" četiri Banjalučanina: Pronađeni marihuana, vaga, novac...

”Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršeni su pretresi na četiri lokacije pri čemu je pronađeno i oduzeto oko 246 grama marihuane, dvije digitalne vage, mobilni telefoni, 7.080 maraka i drugo”, navode u policiji.

Dodaju da su sve mjere i radnje preduzete pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

”Nakon komletiranja i dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenih će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, saopštila je policija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...