SRBIJANSKI PREDSJEDNIK AKTIVIRAO SVOJE PROPAGANDISTIČKE PLATFORME: Novi ispad ludila Aleksandra Vučića

Srbijanski predsjednik aktivirao svoje propagandističke platforme.

  • Regija

  • 14. Apr. 2024  14. Apr. 2024

  • 5

Tekst Harisa Imamovića za Politicki.ba u kojem objašnjava smisao i važnost usvajanja rezolucije o genocidu u Srebrenici razbjesnio je sve neuravnoteženijeg predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, prenosi Politički.ba.

Nakon što je i beogradski dnevni list Danas prenio dijelove teksta objavljene jučer na našem portalu, čelnik Srbije "upalio" je svoju mašineriju za lov i odstrel.

TV Pink, te tabloidi Alo i Informer, neki su od onih koji su objavili gotovo identičan tekst. Očigledno napisan na jednom mjestu i distribuiran.

alt

alt

Ni dobro informirani ne mogu razumjeti "šta je pisac htio da kaže". 

Osim što je bijesan i ne može se kontrolirati, u par rečenica autor je napisao a slijepo odani tabloidi i propagandističke mreže objavile nešto što se teško jednostavnim jezikom može objasniti. 

Vučić je svoje platfome iskoristio za još jedan izliv bijesa i mržnje. 

I ludila!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...