DINKO GRUHONJIĆ VERBALNO NAPADNUT NA ULICI: Kad se profesor okrenuo prema tom čovjeku...

(...) ovaj je pobjegao.

  • Regija

  • 16. Apr. 2024  16. Apr. 2024

  • 2

Programski direktor NDNV-a i univerzitetski profesor Dinko Gruhonjić zbog hajke čelnika režima i režimskih medija doživljava svakodnevne prijetnje na ulicama u Novom Sadu, saopštilo je Nezavisno društvo novinara Vojvodine.

Najnovija prijetnja desila se danas u 13,45 sati na uglu ulica Fruškogorske i Narodnog fronta kada je nepoznati muškarac šovinistički vrijeđao Gruhnjića i prijetio mu fizičkim nasiljem.

"Gruhonjić se okrenuo prema tom čovjeku nakon čega je ovaj pobjegao. Riječ o osobi od oko 40 godina, proćelava, neuredno obrijana, u bermudama, i kratkoj svijetloj majici sa kesom u rukama. Ova prijetnja je prijavljena policiji“, zaključuje se u saopštenju koje prenosi Nova.rs. 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...