ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI S OKUPIRANOG KRIMA: Masivni ukrajinski napad na vojni aerodrom, odjekuju detonacije, u zrak lete skladišta municije...

Ogromne zalihe ruske municije nastavljaju eksplodirati na vojnom aerodromu na sjeveru okupiranog Krima nakon ukrajinskih zračnih napada.

  • Evropa

  • 17. Apr. 2024  17. Apr. 2024

  • 0

Ogromna eksplozija i požar noćas u zračnoj bazi Džankoj, na Krimu pod ruskom okupacijom, nakon mogućeg ukrajinskog zračnog napada.

Ukrajinske oružane snage izvele su masovne napade na ruski vojni aerodrom u Džankoju, na okupiranom Krimu, stižu brojni snimci s lica mjesta.

Vojni aerodrom Džankoj nalazi se na sjeveru okupiranog Krima. Ranije je poznato da Rusi ondje skladište municiju, unatoč blizini prve linije bojišnice.

alt

Ogromne zalihe ruske municije nastavljaju eksplodirati na vojnom aerodromu na sjeveru okupiranog Krima nakon ukrajinskih zračnih napada.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...