JEDNA OSOBA POGINULA KOD TUZLE: Vozač kamiona pokušao pobjeći, poznat identitet stradalog

Ona je dodala da se vozač kamiona udaljio sa mjesta nesreće, ali je brzom intervencijom policije sustignut i zaustavljen.

  • Hronika

  • 17. Apr. 2024  

  • 0

Muškarac iz Brijesnice, opština Doboj Istok, čiji su inicijali A.J. /75/, poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Doboj-Tuzla u mjestu Miričina kod Gračanice, dok je njegova saputnica S.J. prevezena u Univerzitetski klinički centar Tuzla radi ukazivanja ljekarske pomoći, rekla je danas glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Adnana Sprečić.

Sprečićeva je Srni rekla da su u ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 7.45 sati, učestvovala dva automobila i kamion.

Automobilom "opel korsa" upravljao je A.J.

Ona je dodala da se vozač kamiona udaljio sa mjesta nesreće, ali je brzom intervencijom policije sustignut i zaustavljen.

Saobraćaj je na ovoj dionici potpuno obustavljen.

U toku je policijski uviđaj kojim rukovodi dežurni kantonalni tužilac.
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...