"SB" NA ULICAMA SARAJEVA: Snijeg, baš kao u sevdalinci, zabijelio grad, ali i otežao... (FOTO)

Pogledajte šta je na ulicama Sarajeva zabilježio fotoreporter "Slobodne Bosne!"

  • Vijesti

  • 17. Apr. 2024  

  • 0

Glavni grad Bosne i Hercegovine jutros je, iako u proljetnom mjesecu aprilu, osvanuo pod bijelim pokrivačem.

Kako su najavili iz Federalnog hidrometereološkog zavoda, u Bosni i Hercegovini danas će veći dio dana biti pretežno oblačno vrijeme. U Bosni će padati susnježica ili snijeg, a u nizinama će padati i kiša. 

Ovaj potpuni metereološki preokret došao je nakon praktično ljetnih temperatura u martu i aprilu, pa je tako snijeg, baš kao u onoj popularnoj sevdalinci, pao na behar, na voće...

Oni koji su požurili zamijeniti zimske gume za ljetne, s obzirom na to da od 1. aprila nisu bili dužni da ih imaju, jutros su se prevarili, pa je saobraćaj u nekim dijelovima grada otežan. A ko je zamijenio garderobu u ormaru, jutros je također trebao tražiti toplije komade.

Pogledajte šta je na ulicama Sarajeva zabilježio fotoreporter "Slobodne Bosne!"

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...