OPOZICIONARI U HRVATSKOJ POČINJU DA SLAVE: Evo šta je poručila Danijela Dolenec iz pokreta Možemo

"Jelena Miloš ulazi u sabor, ja ostajem zamjenica gradonačelnika Zagreba."

  • Regija

  • 17. Apr. 2024  

  • 0

Danijela Dolenec, zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, komentirala je izlazne ankete za HRT.

"Ovo su izlazne ankete, prvi dojmovi su sjajni. Gotovo ćemo poduplati svoj klub. Sve ankete, svi analitičari davali su nam maksimalno 10, dobili smo 11 što je sjajno. Ona priča od ranije da smo zagrebačka stranka, sad s njom možemo definitivno raskrstiti", rekla je Dolenec.

Osvojila je mandat u svojoj izbornoj jedinici. Na pitanje da li će ići u sabor, kaže:

"Jelena Miloš ulazi u sabor, ja ostajem zamjenica gradonačelnika Zagreba."

Na pitanje o mogućim pregovorima, kaže: 

"Rano je govoriti što nas sve čeka. Mislim da možemo govoriti da ima potencijala za promjenu, cilj je bio da se HDZ makne s vlasti i mislim da će se to dogoditi. Prema ovim anketama, mislim da možemo podržati manjinsku SDP-ovu vladu i nadam se da će tako i biti."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...