IDEALNA ALTERNATIVA PANTALONAMA: Ove suknje postale su najveći hit sezone (FOTO)

Aktuelne kolekcije renomiranih brendova vrve dugim suknjama.

  • Žena

  • 17. Apr. 2024  17. Apr. 2024

  • 0

Od uredskih do casual verzija od trapera - maksi suknje i ove sezone dolaze u svim oblicima i bojama, predstavljajući idealnu alternativu voljenim hlačama, ali i haljinama

Aktuelne kolekcije renomiranih brendova vrve dugim suknjama, a one su više uredske nego boho. Čak su i verzije od trapera stilizirane na modnim revijama uredno podvrnutom košuljom i elegantnim sandalama.

Proslavljena dizajnerica Phoebe Philo u najnovijoj kolekciji istoimenog brenda nudi suknju maksi kroja u zagasitoj nijansi crvene. Suknja je stroga, a porub što je više moguće odmaknut od viralne minice italijanskog brenda Miu Miu, dok je u Marniju dizajner Francesco Risso pokazao nebeskoplavi kožni stil koji seže do poda, prenosi Tportal.

Marni SS24Foto: Profimedia

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...