SJEĆATE LI SE "FATALNE SAŠKE" IZ MODRIČE: Danas je osuđena u Osnovnom sudu u Derventi

"Tužilaštvo se saglasilo da se optuženoj za pomenuto krivično djelo tjelesna povreda izrekne kazna  od 1.500 KM", rekli su u Osnovnom sudu u Derventi, piše Glas Srpske.

  • Show

  • 17. Apr. 2024  

  • 1

Saška Kovačević (29) iz Modriče zvana “Fatalna Saška”, poznata po iznudi 15.000 maraka od katoličkog sveštenika zbog seks afere, osuđena je u Osnovnom sudu u Derventi na 1.500 KM novčane kazne jer je u tuči ispred kafića “Dors” u Brodu povrijedila jednu osobu.

Kako je rečeno u sudu, izricanju presude prethodio je sporazum o priznanju krivice koji je optužena zaključila sa dobojskim Okružnim tužilaštvom.

"Tužilaštvo se saglasilo da se optuženoj za pomenuto krivično djelo tjelesna povreda izrekne kazna  od 1.500 KM", rekli su u Osnovnom sudu u Derventi, piše Glas Srpske.

Osim Kovačevićeve na istoj optužnici našao Saša Cvijanović koji se sada preziva Mičić. Njemu su na teret stavljena krivična djela oduzimanje tuđe stvari i teška tjelesna povreda.

Kako su rekli u Osnovnom sudu u Derventi, protiv njega se još uvijek vodi postupak.

Kovačevićeva i  Cvijanović optuženi su za tuču ispred lokala “Dors” u kojoj je Cvijanović metalnom šipkom nanio teške tjelesne povrede Goranu Zečeviću koji je te večeri bio u društvu supruge Dajane, a  koja je takođe tada napadnuta. Zajedno sa supružnicima Zečević tu su bili njihovi prijatelji Siniša R.  i Ljubinka R.,svi iz Broda. 

Prema informacijama iz policije, bračni par Zečević je u trenutku napada stajao ispred lokala sa poznanicima kada se zaustavio automobil “pežo”.

Iako se nisu poznavali, ubrzo dolazi do naguravanja između Zečevića i njegovog poznanika sa jedne i Cvijanovića sa druge strane. Fatalna Saška zatim je šakom u glavu udarila Ljubinku R. koja je pokušala da smiri situaciju. Cvijanović je nakon naguravanja izvadio metalnu šipku i razbio šajbu na Zečevićevom automobilu “ford”.

Fatalna Saška osuđena je na godinu zatvora zbog ucjene fratra I.K. iz Dervente od koga je zajedno sa bivšim momkom Aleksandrom Vasiljevićem i i M. J. pokušala da izvuče 250 hiljada maraka, prijeteći mu da će ukoliko ne da novac objaviti videosnimak njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom.

Vasiljević je za ovo djelo u dobojskom Osnovnom sudu osuđen na sedam mjeseci zatvora.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...