PLENKOVIĆ NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: "Osjećaj je odličan, 3. pobjeda zaredom, vrlo skoro ćete doznati..."

(...) s kim ćemo formirati novu većinu u Saboru."

  • Regija

  • 18. Apr. 2024  18. Apr. 2024

  • 1

Andrej Plenković rekao je da će se uskoro znati s kime će HDZ sastaviti većinu.

"Osjećaj je odličan, 3. pobjeda zaredom, i to uvjerljiva, to nitko prije nas nije uspio. Jako smo zadovoljni, srušen je „mit“ da visoka izlaznost ne odgovara HDZ-u", poručio je predsjednik Andrej Plenković, objavio je HDZ na službenoj stranici.

„Vrlo skoro ćete doznati s kim ćemo formirati novu većinu u Saboru. S nekim smo se kolegama čuli već u samoj izbornoj noći, razgovore nastavljamo danas. Sve ide dobro, pobjednici će i u 3. mandatu predvoditi Vladu", rekao je Plenković u objavi na Facebook stranici HDZ-a.

Osjećaj je odličan, 3. pobjeda zaredom, i to uvjerljiva, to nitko prije nas nije uspio! Jako smo zadovoljni,...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaČetvrtak, 18. travnja 2024.

Neslužbeni rezultati DIP-a nakon obrađenih gotovo svih biračkih mjesta, prema medijskim izračunima, pokazuju da HDZ uvjerljivo pobjeđuje na parlamentarnim izborima i osvaja 61 mandat, a Rijeke pravde okupljene oko SDP-a dobivaju 42 mandata.

Domovinski pokret je treći s osvojenih 14 mandata, Most dobiva 11, a Možemo 10 mandata.

Po dva mandata osvajaju IDS i Nezavisna platforma Sjever te jedan koalicija Fokus-Republika, navodi Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...