AVA KARABATIĆ NIKADA NE ODUSTAJE: "Nisam postala saborska zastupnica, ali uskoro su predsjednički izbori"

"Šta je, tu je. Nisam postala saborska zastupnica, ali uskoro su predsjednički izbori. U budućnosti idem sama, smijurija je da se daje važnost tiktokerima", započela je.

  • Zabava

  • 18. Apr. 2024  

  • 0

Hrvatska starleta Ava Karabatić, koja se takmičila na parlamentarnim izborima, zahvalila se glasačima i odgovorila onima koji je kritikuju.

"Šta je, tu je. Nisam postala saborska zastupnica, ali uskoro su predsjednički izbori. U budućnosti idem sama, smijurija je da se daje važnost tiktokerima", započela je.

Dodala je da je sve bilo očekivano, ali da se ne predaje i ide u nove pobjede.

"Da, snimam za TikTok, ali to mi nije primarno zanimanje. Prije svega sam diplomirana profesorica italijanskog i latinskog jezika. Ovi klinci što ne znaju ž o životu su došlo nekom soliti pamet. To je zaista za sprdnju. Hvala svima na velikoj podršci, idemo jako. Ne odustajemo", navela je.

Ranije je navela da je neko pokušava sabotirati objavom lažnog eksplicitnog snimka.

"Danas sam se od stresa srušila i završila u hitnoj. Baš sad prije samih izbora neko mi je podmetnuo lažan intimni snimak osobe koja nalikuje na mene. Glasajte za Avu Karabatić, vašu novu saborsku zastupnicu iz 10. izborne jedinice. Zalagat ću se za širu borbu protiv cyber kriminala i za bolju zaštitu privatnosti na internetu. Kao vaša zastupnica u Saboru brinut ću za sve žrtve, bez političkih ili ličnih motiva", rekla je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...