OBNOVLJEN KULTNI DUO McCARTNEY-LENNON: Sinovi slavnih Beatlesa objavili pjesmu (FOTO, VIDEO)


Slijedeći svoje očeve, James McCartney (46) i Sean Ono Lennon (48) izabrali su muzičke karijere, ali daleko su od planetarnog uspjeha Beatlesa.

  • Show

  • 18. Apr. 2024  

  • 0

James McCartney i Sean Ono Lennon zajedno su napisali pjesmu "Primrose Hill" koja je izašla prije nekoliko dana i odmah oduševila mnogobrojne fanove njihovih slavnih očeva.

Objavu pjesme u petak najavio je James McCartney, koji ju i pjeva: "Stigao je 'Primrose Hill"! Jako sam uzbuđen podijeliti moju novu pjesmu, koju sam napisao zajedno sa svojim dragim prijateljem Seanom Onom Lennonom", objavio je na Instagramu, uz selfie sa sinom Johna Lennona.

"Objavom ove pjesme doista se dobije osjećaj očuvanja kontinuiteta", dodao je pjevač.

Pjesma je melanholična balada s očitim utjecajem njihovih očeva, a naslov se odnosi na istoimenu londonsku četvrt.

alt

Pjesma nije prošla neprimjećeno na društvenim mrežama gdje su je pozdravili fanovi Beatlesa.

The BeatlesFoto: Profimedia

Pjesmu je promovirao i Paul McCartney (81) čestitajući sinu na Facebooku. "Moj sin James objavio je novu pjesmu pod nazivom "Primrose Hill'. Poslušajte je!"

Slijedeći svoje očeve, James McCartney (46) i Sean Ono Lennon (48) izabrali su muzičke karijere, ali daleko su od planetarnog uspjeha Beatlesa, navodi Tportal. James je radio na očevim albumima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...