VIDEO HIT: Pogledajte kako Rudriger pomogao svom golmanu kod penala Kovačića (VIDEO)

Antonio Rudiger veliki je prijatelj s Mateom Kovačićem, zajedno su igrali u Chelseaju pa je tako njemački stoper dao upute Luninu gdje će Kovačić pucati.

  • Šareni svijet

  • 18. Apr. 2024  

  • 0

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić bio je tragičar Manchester Cityja promašivši penal u raspucavanju za polufinale Lige prvaka protiv Real Madrida.

Golman Kraljevskog kluba Andrij Lunin skinuo je njegov udarac s bijele tačke u trećoj seriji i to se pokazalo ključnim za ispadanje lanjskog prvaka.

Kovačić je poslije utakmice bio utučen, a prvi koji ga je došao utješiti bio je jedan od sudija koji mu je prišao dok je stajao na centru s rukama na koljenima i potapšao ga po glavi.

Jedan detalj kod izvođenja penala mnogima je promaknuo. Naime, Antonio Rudiger veliki je prijatelj s Mateom Kovačićem, zajedno su igrali u Chelseaju pa je tako njemački stoper dao upute Luninu gdje će Kovačić pucati.

Dobro je pogodio, a kod gola je snimljena i Modrićeva reakcija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...