UOČI IZUZETNO VAŽNE UTAKMICE: Edin Džeko obradovao mladog navijača Fenerbahčea

Edin Džeko i Fenerbahce večeras se od 21 sat bore protiv Olympiacosa za polufinale Konferencijske lige.

  • Zabava

  • 18. Apr. 2024  18. Apr. 2024

  • 0

Tim Ismaila Kartala poražen je u prvom susretu 3:2, te turska ekipa ima izgledne prilike za plasman među četiri najbolja kluba, u najmlađen UEFA takmičenju.

Iako kapiten Fenera očekuje izuzetno važna utakmica, Dijamant je našao vremena da usreći i jednog od najmlađih navijača, koji će bodriti istanbulskog velikana.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

Fenerbahce i Olympiacos igraju večeras od 21 sat na stadionu Sukru Saracoglu. A pored borbe za trofej Konferencijske lige, Džeko i društvo vode i lavovsku bitku sa Galatasarayem za prvaka u prvenstvu Turske.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...