U KREMLJU PROUČAVAJU INFORMACIJE: "Rusija se zalaže za uzdržanost između Irana i Izraela i odbacivanje..."

(...) odluka koje bi mogle da dovedu do eskalacije", izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

  • Svijet

  • 19. Apr. 2024  19. Apr. 2024

  • 0

"U svakom slučaju, nastavljamo da se zalažemo za uzdržanost strana i odbijanje bilo kakvih radnji koje bi mogle da izazovu dalju eskalaciju tenzija", rekao je novinarima Peskov, prenijela je agencija RIA Novosti.

On je istakao da iz Izraela nije bilo zvaničnih izjava o napadu na Iran i da je prerano komentarisati situaciju bez razumijevanja detalja.

"Još nije bilo zvaničnih izjava iz Izraela, dok proučavamo ove informacije, smatramo da je prerano davati bilo kakve komentare bez razumijevanja detalja", rekao je Peskov.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...