"NE BOJTE SE!": Dramatična objava Zorana Milanovića na Facebooku...

Uz objavu je postavio video s pressice u trajanju od desetak minuta.

  • Regija

  • 19. Apr. 2024  

  • 3

Predsjednik Zoran Milanović ponovno se obratio javnosti nakon što je u 17 sati održao pressicu na Pantovčaku i komentirao odluku Ustavnog suda.

Na Facebooku je poručio narodu da se ne boji te ponovio neke poruke koje je izrekao tijekom konferencije za novinare.

"Ne bojte se! Sabor je u ovom pogledu iznad svega. Ta priča da je Ustav iznad hrvatskih ljudi, to može smisliti čudan um, ako je uopće um. Većina birača glasala je za promjene, to bi se moralo poštivati. Tko će biti mandatar, odlučuje samo saborska većina", napisao je Milanović.

Uz objavu je postavio video s pressice u trajanju od desetak minuta.

Podsjetimo, Zoran Milanović je u petak izjavio je da je upozorenje Ustavnog suda po kojem ne smije biti mandatar ni premijer priprema za državni udar te ustvrdio da je optimalan za premijera, ali da to nije ultimatum.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...