HOROR U SAD-u: Pijana vozačica autom na dječjem rođendanu usmrtila sestru (8) i brata (5)

Nesretni brat i sestra proglašeni su mrtvim na mjestu događaja, dok je vozačica uhapšena te je završila u policijskom pritvoru.

  • Svijet

  • 21. Apr. 2024  

  • 0

Pijana vozačica (66) zabila se u zgradu u Newportu u kojoj se održavala dječIja rođendanska zabava. Poginuli su djevojčica (8) i njen brat (5), još devetero ljudi, od čega troje djece, završilo je u bolnici s povredama opasnim po život, javlja CNN. Ukupno je povrijeđeno najmanje 12 ljudi…

Nesretni brat i sestra proglašeni su mrtvim na mjestu događaja, dok je vozačica uhapšena te je završila u policijskom pritvoru. Do nesreće je došlo oko tri popodne u subotu po lokalnom vremenu.

– Preliminarnom istragom utvrđeno je da je vozilo prošlo kroz zgradu u kojoj se održavao dječji rođendan – poručuju iz policije Michigana.

Identitet vozačica nije otkriven, svjedoci stravičnog događaja situaciju su opisali kao ‘ekstremno haotičnu'…

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...