HOĆE LI DOĆI DO GAŠENJA STRANKE: SDS poslao 37 radnika na biro

Predsjednik SDS-a Milan Miličević istakao je da će sve zavisiti od izbornih pravila, a bivši predsjednik Mladen Bosić pružio je značajne savjete u ovoj složenoj situaciji.

  • Politika

  • 22. Apr. 2024  

  • 2

Na Glavnom odboru SDS-a u Doboju razmatraju različite strategije za izlazak na izbore, uključujući mogućnost da se na lokalnim izborima predstave pod nazivom "SDS Volja naroda". Opcija gašenja SDS-a nije na stolu, ali razmišljaju o svim mogućnostima za izlazak iz ove situacije.

Predsjednik SDS-a Milan Miličević istakao je da će sve zavisiti od izbornih pravila, a bivši predsjednik Mladen Bosić pružio je značajne savjete u ovoj složenoj situaciji.

U međuvremenu, SDS je otpustio 37 radnika i savjetovao im da potraže svoja radna prava na birou, nakon gašenja tekućeg računa SDS-a, koji je bio na američkoj crnoj listi od 2004. godine.

Glavna tema sastanka Glavnog odbora SDS-a bila je izlazak stranke na izbore i prevazilaženje situacije nakon gašenja tekućeg računa. SDS se suočava s izazovom jer je jedina politička partija na crnoj listi Kancelarije za kontrolu strane imovine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...